OnTime часовници | Sunset – Nomon
303
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-303,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Category
Nomon
About This Project

Часовник изработен од високо квалитетен природен американски орев и хромиран челик.

Димензијата од 50 см е прилагодлива за секој простор.

цена: 13.400 денари