OnTime часовници | Bilbao – Nomon
66
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-66,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

About This Project

Bilbao е најпознатиот модел на Nomon, изработен е од хромиран челик, бел или црн фиберглас и стрелки од природен орев.

Димензија: 110 см

Цена: 49.500 денари

Category
Nomon