OnTime часовници | Pisa – Nomon
335
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-335,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Category
Nomon
About This Project

Самостоечки часовник со уникатна препознатливост. Компзицијата на неговите коси линии му дава карактер и го прават часовникот Pisa поинакво парче.

Изработен е од природен орев и хромиран челик, со висина од 150 см.

цена: 39.500 денари