OnTime часовници | New anda – Nomon
340
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-340,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Category
Nomon
About This Project

Изработен е од хромиран челик и стрелки изработени од фарбан природен орев.

Дијаметарот на стрелките изнесува 100 см, додека хромираниот круг е 70 см.

цена: 32.200 денари