OnTime часовници | OJ & OJ mini – Nomon
67
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-67,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

About This Project

Часовниците OJ и OJ mini, се одличен избор за секој простор. Различните бои, димензијата од 80 и 50 см, како и едноставната монтажа го прават овој часовник прилагодлив за различни простори.

Материјал: пластика

Боја: црн, бел, темно сив, црвен, тиркизно плаво, жолта, сребрена, портокалова

димензија: 80 см и 50 см

цена: 4.000 денари .

Category
Nomon