OnTime часовници | Cone Lamp Floor
530
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-530,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Category
Universo positivo
About This Project

Cone Lamp floor е столна лампа која е надополнување на моделите Cone Lamp. Изработена е од челик и природно дрво и доаѓа во две бои, бела или црна.

димензии: 56/32/160 sm

цена:15.900 денари