OnTime часовници | Pendulo – Nomon
68
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-68,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

About This Project

Часовник кој може да се вгради во секој простор. инспириран од часовникот на Галилео, но дизајниран во XXI век.

Материјал: Хромиран челик

Висина: мах. 4 м.

цена: 40.500 денари

Category
Nomon