OnTime часовници | Atomo – Nomon
321
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-321,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Category
Nomon
About This Project

Atomo е новата колекција на часовници од Nomon, со дизајн и концепт различен од досегашните колекции на Nomon.

Димензија: 10 sm

Цена:

  • Atomo pared (ѕиден) – 6.900 денари
  • Atomo sobremesa – 9.200 денари