OnTime часовници | Aire – Nomon
330
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-330,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Category
Nomon
About This Project

Водени од концептот и дизјнот на Barcelona, Aire е модел прилагоден за посебна позиција на маса или комода која би го нагласила дизајнот на часовникот.

Димензија: 55 см

цена: 39.000 денари