OnTime часовници | контакт
633
page-template,page-template-full_screen,page-template-full_screen-php,page,page-id-633,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Од 24.09.2018 година OnTime го отвори својот продажен пулт во Skopje City Mall.

Ве очекуваме секој ден од 10:00 – 22:00 на 1 ви кат веднаш до ескалаторите до JYSK

 ново аудио – визуелно доживување

бул.”Партизански Одреди” бр.17 локал 7  (веднаш до кафе бар Љубов)

моб: 075 431 135

маил: contact@ontime.mk

работно време: по договор