OnTime часовници | Puntero – Nomon
65
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-65,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

About This Project

Склуптура во простор, време претворено во уметност. Puntero е нов приказ на времето. Изработен е од природен орев и хромиран челик.

Димензија: 94 см максимална висина

цена:

  • 26.000 денари Puntero N
  • 33.500 денари Puntero L
Category
Nomon